top of page

Verzorging

Nagelriemolie houd  uw nagels gezond en flexibel

Verzorg uw nagels door uw nagels en nagelriemen in te smeren met een verzorgende nagelriemolie. Dit voorkomt uitdroging en verharding van uw nagels, waardoor uw kunstnagels kunnen loslaten. Het moet soepel blijven.

Uw eigen nagels groeien door onder de tip

Laat uw nagels op tijd nabehandelen (opvullen), zodat u gelnagels in een goede conditie blijven. Uw  nagels groeien namelijk onder de tip gewoon mee.

Voorkom het breken van uw nagels

Gebruik uw gelnagels niet als een stuk gereedschap. Wanneer uw iets wilt openen gebruik dan gewoon een vork, schaar of dergelijke.

Huishouden en bescherming van uw nagels

Draag tijdens het huishouden handschoenen om uw handen en nagels te beschermen. Water en schoonmaakmiddelen eisen hun tol en beschadigen uw mooie nagels en verzorgde handen.

Gebruik uw handen slim

Probeer onnodige druk op uw gelnagels te voorkomen, door zo veel mogelijk gebruik te maken van de zijkanten van uw vingers.

Een verzorgende handcrème

Gebruik een verzorgende handcrème om hun handen zacht en gezond te houden. Kou, wind en water drogen uw handen snel uit. Een goede handcrème hydrateert de huid weer zodat ie mooi en gezond blijft.

Laat uw kunstnagels verwijderen door een nagelstyliste

Trek of peuter uw gelnagels niet los! Daardoor  beschadigd uw natuurlijke nagel en worden ze dunner. Laat ze vakkundig verwijderen.

Aceton beschadigd uw nagels

Koop een nagellakremover zonder aceton. Aceton zal uw gelnagels zwaar beschadigen. Vraag de nagelstyliste om advies.

Vijl uw nagels korter, knippen van gelnagels is taboe.

Gebruik nooit een nagelknipper om uw gelnagels in tekorten! Deze kunnen dan barsten en bovendien is het slecht voor het behoud van uw natuurlijke nagel! Vijl ze wat korter met de daarvoor bestemde vijlen. Bij onze nagelstudio kan u ze gratis krijgen na de behandeling van uw nagels.

  • 52757
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page