top of page

Nagels kunnen op twee manieren verlengd worden, namelijk d.m.v. een tip of een sjabloon. De tip wordt tot halverwege het nagelbed aangebracht en vervolgens op de gewenste lengte geknipt. Daarna wordt gel aangebracht, welke de stevigheid en de vorm aan de nagel geeft. Gel is een stroperige substantie die uitgehard moet worden onder een UV lamp. 

Omdat geen enkele nagel hetzelfde is wordt het bij de keuze van de gelproducten met verschillende merken gewerkt:
 

Mey Liang Nails & Cosmetics

Professionails

Nail Line Cosmetics

La Fame

Iedere gel heeft andere eigenschappen bijvoorbeeld gel voor moeilijke nagels of gel voor mensen met allergie voor bepaalde stoffen.

YESS 4 NAILS nagelstudio vind kwaliteit een belangrijk aspect van uw nagels en houd de kwaliteit van de gelproducten daarom nauwlettend in de gaten.

Bijwerken

Uw eigen nagels groeien door onder het laagje gel wat eerder op de nagels aangebracht is en daarom dienen de nagels om de 3 á 4 weken te worden bijgewerkt in de nagelstudio. Deze periode is afhankelijk van hoe snel u nagels groeien. De gel die op de natuurlijke nagel de gelnagel vormt, groeit gewoon mee met de natuurlijke nagel. 

Bij de nabehandeling word een gedeelte van de “uitgegroeide” gelnagel van de nagels weg gevijld. Hierna worden de nagels stofvrij gemaakt en word er een nieuw laag gel aangebracht.

Bij het verlengen van de gelnagels kan u kiezen uit diverse mogelijkheden:
 

·

nagelverlenging naturel

·

nagelverlenging met french manicure

·

nagelverlenging met colorgel

·

nagelverlenging met nailart

·

nagelverlenging met lak

48407525_116921732679714_307689439739301
  • 52757
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page