top of page

Even voorstellen.......

Mijn naam is Jessica (40) en ik woon in Den Haag. Vanaf het moment dat ik een kapstersopleiding begon wist dat ik mijn handen het sleutelwoord waren voor mijn ambities. Na een tijd gewerkt te hebben als kapster en nagelstyliste in een nagelstudio in het centrum van Den Haag, was het tijd om een  nieuwe uitdaging aan te gaan.

In augustus 2000 begon ik vol verwachting met het opzetten van mijn eigen nagelstudio in Loosduinen. Nu na ruim 20 jaar ervaring in de professionele nagel en handverzorging en 19 jaar mijn eigen nagelstudio, kan ik met een brede glimlach terugkijken op een mooie tijd. Mijn nagelstudio is in deze periode uitgegroeid tot een echte nagelstudio met een leuke klantenkring.

Als gediplomeerd nagelstyliste volg ik regelmatig cursussen om de mooiste nagels te kunnen blijven zetten. Deze cursussen bieden mij de kans de mooiste nailart (s) en designnagels te creëren. 

Het motto van YESS 4 NAILS nagelstudio is eerlijkheid, kwaliteit en service voor iedereen die mooie handen en verzorgde nagels wil.

Liefs Jessica

  • 52757
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page